.widget.ContactForm { display: none; }

"Ανάγνωση βιβλίων"

"ΕΝΑ" ΛΑΜΠΑΡΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ENA

Συγγραφέας: ΛΑΜΠΑΡΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Εκδόσεις: Πατάκη


Μυθιστόρημα


Μπορεί μια μεγάλη και αληθινή αγάπη να υπομένει,να κατανοεί, να ελπίζει, να συνενώνει, να ξεπερνά κάθε εμπόδιο και να γίνεται παντοτινή; Μπορεί η αγωνία της δικαίωσης να καταβάλλει έναν άνθρωπο και να τον στρέφει στην παραβατικότητα; Μπορεί να υπάρχει μηδενικό ρίσκο σε οποιαδήποτε ενέργεια ή προσπάθεια; Μπορεί μια μεγάλη ιδέα να καλλιεργηθεί και να απλοποιηθεί τόσο, ώστε να εξαπλωθεί και να επιδράσει θεραπευτικά στην ανθρώπινη σύγχυση;

Μπορεί οι διορθωτικές κινήσεις να είναι ο μοναδικός δρόμος για την αυτοεκτίμηση και την ευτυχία; Μπορεί ένας μόνο ηγέτης με ισχυρή προσωπικότητα και θέληση, να επιδράσει σε μεγάλη κλίμακα στο μέλλον αμέτρητων ανθρώπων; Να κρατήσει την ακεραιότητά του, να μη γονατίσει και να μη φιλήσει το δαχτυλίδι του συστήματος. Να παρακάμψει τα εμπόδια ακόμη και με κίνδυνο της ζωής του; Μπορεί το αυτονόητο να είναι κατανοητό από όλους; Μπορεί ο ρόλος των συμπτώσεων να μην είναι καθόλου τυχαίος; Μπορούν οι επιλογές μας να επηρεάσουν άλλους; Μπορούν. Γιατί στην πραγματικότητα όλοι είμαστε ΕΝΑ.









Ο Πασχάλης Λαμπαρδής γεννήθηκε στις Σέρρες. Σπούδασε Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος. Για τις ανάγκες της συγγραφής του βιβλίου "Κάθετη έξοδος" σπούδασε ψυχολογία και ειδικεύτηκε σε διάφορες προσεγγίσεις. Ζει στη Θεσσαλονίκη και είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένος στην έρευνα και τη συγγραφή. Έχει γράψει τα βιβλία:
"Υπόθεση ζωής"
"Ο ταξιδευτής του Βοσπόρου"
"Οι φύλακες της Ανατολίας"
"Η κοιλάδα των σπαθιών"
"Κάθετη έξοδος"  

















Lettura di libri

Δεν υπάρχουν σχόλια: